Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Осмият грях

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2010
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 6,50
ISBN: 9789543571925
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Филип Ванденберг
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Всички Филип Ванденберг книги, които четете и изтегляте от нас

Описание:

В "Осмият грях" откриваме познатата стилистика на жанра, а напоената стамян атмосфера и облъхнатият от тайнственост свят на Ватикана саподплатени със сериозни и задълбочени разследвания... Братството"Фиделис Фидеи Флагрантес", чиито членове са разочаровани по една илидруга причина от църквата, получава от Ватикана известната Торинскаплащаница – най-важната реликва на католическата църква, за да докаженаличието на "Божи ген". За целта на изследванията главата на братството– бивш кардинал – се сдобива с единствения запазен екземпляр от книгатана Грегор Мендел "Peccatum Octavum" ("Осмият грях"), забранена от папаПий IX. Учени генетици – членове на братството, разполагащи със знания, снай-модерна техника и с предмета на изследването, тръгват по следите наоткритие, което ще разтърси целия християнски свят. Защото, акоТоринската плащаница се окаже истинска, от нея може да се вземеДНК-проба от кръвта на самия Христос... В центъра на тези събития побезумно стечение на обстоятелствата попада мюнхенският антиквар ЛукасМалберг, на който под смъртна опасност е и отредено да реши съдбата нацърквата... Трите паралелни линии се докосват и преплитат така, чеграницата между реалното и фикцията често се заличават. Екзорсизъм, интригантстващи, отстъпили от клетвите си кардинали ипо-низши Божи служители, подкупни прокурори, тайнствената смърт на папаЙоан Павел I, ролята на Ватиканската банка и цяла редица убийстваобразуват скелета на романа. А внезапните обрати, на които Ванденберг ецар, осигуряват напрежение до последната страница, когато най-сетнеузнаваме какво всъщност представлява осмият грях, този грях, който – еказал Исус – няма да бъде простен, нито в този, нито в бъдещия свят...Романът "Осмият грях" е второто произведение от Филип Ванденберг, коетоизлиза на българския книжен пазар с клеймото на издателство "Емас".

...ени със сериозни и задълбочени разследвания ... Майстори на агнешкото предупреждават: Това е осмият ... ... . Осмият грях (El octavo pecado) Осмият грях (El octavo pecado) Основна информация ... Чашката - осмият грях на поповете :shock: Представям си, какво е да живееш в малко селце и да трябва да... (1/1) Алея на славата (1/1) - Форум - Двери БГ Осмият член от Никейско-цариградския символ на ... всеки грях и хула ще се прости на човеците; ... 【Осмият грях】 Емас • Цена | Ciela.com ... ... всеки грях и хула ще се прости на човеците; но хулата против Духа няма да се прости на човеците; и ако някой каже дума против Сина Човечески ... Досието "Голгота" на Филип Ванденберг сега с 15% отстъпка от коричната цена в книжарница Bookpoint! Вашето място за книги онлайн. Той уточни, че в предложението му е залегнало алчността и лакомията да се слеят в един грях, за да се запази библейското число 7.

Д-р Найденов предлага да се приемат и 7 здравни ... ОСМИЯТ. Димитър Мангуров ... под водачеството на Христос и Той не само плаща обективния ни грях, но контролира ИЗЦЯЛО и изплащането на субективния ни грях, като това изплащане преминава ПРЕЗ ......