Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Специалните операции от Ахил до Ал Кайда

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2010
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 10,97
ISBN: 9789543217243
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Дерек Лийберт
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Насладете се да четете Специалните операции от Ахил до Ал Кайда Дерек Лийберт epub книги безплатно

Описание:

Няма нищо случайно в това, че върху значките наДесето подразделение на специалните сили е гравиран сребърен Троянскикон още в зората на създаването на Зелените барети, около трихилядолетия след падането на града със същото име.Предлагаме един подход при анализиране на специалните операции и технитенеобикновени изпълнители, който е по-задълбочен и пространен дори отобичайния за тези признати познавачи на насилието. Специалните операции,сами по себе си безкрайно привлекателен обект за изследване, са силновпечатляващи като все още неизследван инструмент за предизвикване наисторически промени. Убедени сме, че досега не е подхождано по такъвначин към проблема. Отчасти това се дължи на обстоятелството, чеповечето политически и военни наблюдатели рядко се занимаватсистематично с историята или с нейните по-далечни перспективи. А когатого правят, то е с цел да извлекат от нея убедителни "уроци", които обачене всякога издържат на едно по-внимателно изследване.

...2020 до 03 юли, 2020. Населено място: София Къщата, в която се е намирал Бин Ладен, се е оказала действащ команден център, откъдето е осъществяван стратегическият и оперативният контрол на Ал Кайда ... Тестът, потвърдил самоличността на Ал Багдади, е направен ... ... .

Представители на американското разузнаване са заявили ... Един от най-известните млади актьори на Боливуд, Сушант Сингх Раджпут е бил открит ... 1 час Самоуби една от младите кинозвезди на Боливуд Франк Джоузеф развенчава един популярен историчес ... Специалните операции от Ахил до Ал Кайда - Книжен храм ... ... Един от най-известните млади актьори на Боливуд, Сушант Сингх Раджпут е бил открит ... 1 час Самоуби една от младите кинозвезди на Боливуд Франк Джоузеф развенчава един популярен исторически мит, в който човечеството вярва над 500 години. Това е митът, че Христофор Колумб е първият откривател на Америка, че преди ХV век Новият свят е бил изолиран от ... Стандартна доставка от 23.06.2020 до 25.06.2020 0.00 лв. ... придружени от достъпни обяснения на ключовите характеристики на всеки вид оръжие, ... Специалните операции от Ахил до Ал Кайда (твърди корици) Избери Специалните операции от Ахил до Ал Кайда от широката гама продукти на eMAG.⭐Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоята врата! Съединените щати и "Ал Кайда" не потвърждават смъртта на Асим Умар и изнесената от Афганистан информация. Талибаните казаха, че новината за смъртта на Умар не е вярна и я нарекоха ... От своя страна в дългата си война срещу "Ал Кайда", САЩ се опитаха да разбият единството на тази групировка, като насърчиха появата на алтернативната тогава "Ислямска държава"....