Най-добрата безплатна онлайн библиотека

Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия

FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2016
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 3,80
ISBN: 9789544747190
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Д-р Макс Герсон
ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО

Можете да изтеглите книгата Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия във формат pdf epub след безплатна регистрация

Описание:

През 1958 г. след тридесет години на клинични експерименти д-р Макс Герсон публикува монографичната си медицинска разработка Ракова терапия: Резултатите от 50 клинични случая.Това е най-пълната и подробна книга, разясняваща основните положения относно Герсон терапията. На страниците є авторът обрисува пътя на своите научни търсения, споделя важността на своите възгледи болният организъм да се разглежда в неговата цялост, а да не се съсредоточава терапевтичното внимание само и единствено върху заболелия орган. Той описва необходимостта от правилна и ефективна чернодробна функция, както и от здрав черен дроб за цялостния здравословен метаболизъм на човека. Обяснява как терапията, прочиствайки организма от натрупаните вредни вещества и отрови, реактивира собствените му лечебни механизми при хронични дегенеративни заболявания.Книгата включва подробно обяснение на теорията на д-р Макс Герсон, подкрепено с научни изследвания от неговото време, които той е подбрал в потвърждение на своите изследвания и възгледи, както и описания за практическото приложение на терапията.В потвърждение на изложените от автора тези са представени и петдесет документирани клинични случая на заболели от рак пациенти, проследени по време на престоя им в Клиниката на д-р Макс Герсон, а редица от тях и във времето след изписването им.В допълнително приложение е представена и модифицирана версия на Герсон терапията за прилагане при незлокачествени заболявания или за превантивни цели.

...атите от 50 клинична случая Ракова терапия ... Иван Желев: Ракът е най-лесното за лечение заболяване БЛИЦ ... ... . Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия Д-р Макс Герсон. 29.00 лв. Отстъпка - 20.00 % 23.20 лв. Лечение със сода ... Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия 5% отстъпка! 29.00 лв. 27.55 лв. Рефлексната зонова терапия, .. ... 【Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна ... ... .00 лв. 27.55 лв. Рефлексната зонова терапия, ... е немедицинска форма на лечение, ... Ракова терапия. Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия 29.00 лв. 26.10 лв. Макс Герсон е американски лекар от немски произход, създател на едноименната алтернативна терапия на ракови заболявания, основаваща се на промени в начина на хранене.Първоначално д-р Герсон използва своя метод за ... РАКОВА ТЕРАПИЯ - Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия - Макс Герсон Купи Добави в любими re: Алтернативно лечение на РАК от севатеана | 21.10.2018 12:51 Добре е човек да се надява, че при някое от стотиците ракови заболявания има алтернатива, но си мисля, че на базата на това което съм прочела и лично съм се ... Хормоналната терапия се използва за лечение на рак на простатата и гърдата. ... Хормоналната терапия се дава чрез инжектиране в мускул на ... колко напреднал е, от вида на хормоналната терапия ... В „Планът за генна терапия" д-р Гейнър демонстрира къде и как се срещат биология и поведение - в сферата на най-новите открития в човешкото познание. ... Ракова терапия. Лечение на напреднал ... Лечение на напреднал рак чрез хранителна терапия. Обзор на 30 години клинични изпитвания. Резултатите от петдесет клинични случая. ... Re: Рака може да се ликува. от Dani_11 | 12.06.2018 13:20 ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ представена от д-р Иван Маслев За първи път в световната практика - комбинирано лечение с използването на „Инсулин потенцирана терапия" и „Биомагнитна ... Подробно за честите и главни симптоми на все по-популярния рак на белия дроб, неговите стадии, официално лечение, класификация, диагностика и причини. Само в Лекар.БГ - най-изчерпателната и вършеща работа статия! Сега е изобретил начин за лечение на рак чрез открита от него отвара. Сам стигнал до разкриването на ефекта от билковата смес, докато изследвал причините и начините за лечение на косопада.